KUBIK FORM
Totul despre mobila de bucatarie
Totul despre mobila de bucatarie

Astăzi vom vorbi despre materialele de construcție folosite in cadrul realizării unui mobilier de bucătărie. Poate că nu dăm o atât de mare importanță acestora, însa ele reprezintă “fundația” bucătăriei, fiind structura pe care se bazeaza atât fronturile ce dau design-ul mult așteptat, cât și utilitatea bucătăriei, spațiul aferent depozitarii interioare, funcționalitatea.

Pal Melaminat

În marea lor majoritate, materialele sunt reprezentate prin conglomerate de pal melaminat, în diverse culori. Trendul pieței de mobilier înclina astăzi, într-o mare proporție, către culoarea alb, însa despre culori vom vorbi într-un articol viitor. Finisajul “carcaselor”, a corpurilor de mobilier, este făcut cu un cant ABS plastifiat, aplicat si finisat mecanizat pe o mașină specializată, cu adeziv special, la o temperatură de peste 150 grade. Odată construite corpurile, nu mai rămâne decât să aplicăm ușile mult așteptate, fronturile mobilierului.

Cant ABS plastifiat

Fronturile reprezintă elementul principal de design al unui mobilier de bucătărie. În funcție de tipul acestuia – MDF Melaminat Lucios, MDF Înfoliat Mat, UltraMat sau Lucios, cu frezare interioară a ușii în diverse modele, date de furnizor sau MDF Vopsit, fie el Mat sau Lucios, cu frezare mâner sau mâner aparent – bucătăria capătă aspectul mult așteptat.

Usi din MDF Infoliat

Însă fronturile nu sunt doar “imaginea” bucătăriei. Într-o strânsă legatură cu electrocasnicele folosite, alese în mod corect, din punct de vedere al funcționalitătii, dau durata de viață bucătăriei. Media unui mobilier de bucătărie este de 12-15 ani.

În speranța că v-am captat atenția și doriți sa știți mai multe, informații testate în mod direct de-a lungul anilor de experiență în execuția de mobilă la comandă, vom vorbi in curând despre blaturile de bucătărie.

Chiar dacă avem un site la început de drum, ne putem mândri cu experienta de peste 17 ani în execuția de mobilier pentru casă, realizată după dorința și nevoile clientului. Ne puteți vizita site-ul cu toată încrederea și găsi diverse modele de piese mobilier. Suntem la dispoziția dvs.

Articole recomandate

Lasă un comentariu


Str Mihail Sadoveanu 18
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri