KUBIK FORM
Închiderile ușilor
Închiderile ușilor

În funcție de model, balamalele permit deschiderea ușilor până la anumite unghiuri. De la varianta clasică de balama aplicată, semiaplicată sau încadrată, balama de unghi pentru deschidere 45, 60, 110 sau 170 grade, bandă sau pafta și până la balama culisare ușă, balamale în consolă rabatabilă, pentru profil aluminiu sau pentru geam, aceasta este elementul esențial de legatură între mobilă și ușă.

Balama-Aplicata-Blum

Nevoia crescândă de accesibilitate și confort a condus firmele producătoare de balamale de pe piață și, implicit, firma Blum, în realizarea de închideri silențioase la majoritatea tipurilor de balamale existente. Fie că te grăbești și “arunci” ușa, fie că nu, amortizarea aplicată balamalei, printr-o simplă fixare cu clipsare, sau complet încorporată, face diferența între o închidere a ușii clasice, cu “tronc” și una premium, silențioasă.


Balama-Aplicata-Blum-cu-amortizare


La momentul de față trendul pieței de mobilier înclină către folosirea de uși din MDF, de la MDF Melaminat Lucios, la Înfoliat cu frezare interioară – model pe ușă – și până la MDF Vopsit, cu sau fără model pe ușă. Astfel, dând un design deosebit mobilierului de executat, prin aspectul ușilor, un mare accent se pune și asupra sistemelor de închidere folosite. Kubikform folosește în procesul tehnologic, strict balamale Blum, cu închidere normală sau silențioasă, în funcție de solicitarea clientului.


Balama-Aplicata-Blum-cu amortizare-incorporata

În speranța că v-ați făcut o idee mult mai clară asupra necesitații folosirii unor accesorii de cea mai bună calitate la mobilierul dvs, pentru că mobila este un bun de folosință îndelungată și pentru că ne dorim calitate, vă recomandăm accesoriile Blum, despre care vom vorbi și data viitoare, atingând un alt subiect important – sertarele. Vă așteptăm!

Articole recomandate

Lasă un comentariu


Str Mihail Sadoveanu 18
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri