KUBIK FORM

Canturile ABS

Cantul ABS este un material plastic, neadezivat, care se foloseste în acoperirea muchiilor de Pal, MDF Melaminat sau Blat bucătărie, din industria producției de mobilier. Se regăsește în grosimi diferite, în funcție de tipul de material pentru care se folosește – de 0,4 și 2 mm pentru pal, de 0,1 mm pentru MDF Melaminat Lucios sau de 2 mm, pentru blaturile de bucătărie. Față de cantul de hârtie, cantul abs este un material mai dur, conferind o rezistență și durabilitate mai ridicată, în timp. Astfel, calitatea cantului folosit în construcția piesei de mobilier decide durata de viață și aspectul produsului achizitionat.


Chiuveta de Bucătărie

Cea mai importantă decizie de luat în amenajarea propriei bucătării este, fără îndoială, alegerea chiuvetei și a bateriei acesteia. Necesitatea înlesnirii luării acestei decizii a dus la apariția unei diversitați în modele de chiuvetă bucătărie, din diverse materiale de construcție și o gamă largă de culori. În prezentul articol vom încerca să vă prezentăm, succint, tipurile de chiuvete bucătărie existente pe piață, materialele și culorile din care acestea sunt realizate, avantaje și dezavantaje pentru fiecare model în parte. Considerăm că alegerea acestui accesoriu, indispendabil în bucătărie, trebuie să fie una corectă, iar produsul să se ridice la nivelul așteptărilor dvs.


Ce este MDF-ul?

Element foarte des folosit în construcția unei bucătării la comandă, MDF-ul este versatil, poate fi prelucrat și finisat – MDF Melaminat, MDF Înfoliat sau MDF Vopsit. Compus din fibre lemnoase de o densitate medie, amestecate cu rășină și adeziv, MDF-ul se prezintă sub formă de panouri, presate la temperaturi ridicate. Suprafața materialului poate fi mată sau lucioasă, prelucrarea se poate face doar perimetral, în rază de 3 mm sau profilată, într-o multitudine de tipuri de frezări interioare ale ușilor, acoperite cu folie plastic (înfoliată) sau Vopsite, acest material de construcție se foloseste, în principal, pentru fronturile diverselor piese de mobilier și, cu precădere, la mobila de bucătărie realizată la comandă.


Compartimentarea unui dressing

Atunci când te gândești la compartimentarea dressing-ului, pui accent pe delimitarea și împărțirea rafturilor, a barelor de haine și a sertarelor interioare, alături de accesibilitatea cât mai facilă la acestea. Fie că ai un dressing în dormitor sau în living, o cameră destinată special depozitarii hainelor în dulapuri tip dressing, fără uși sau a unei mansarde, o garderobă  bine organizată și ordonată îți dă accesibilitate facilă la spațiu, iar tu ai tot timpul la îndemână hainele necesare.


Str Mihail Sadoveanu 18
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri