KUBIK FORM

Închiderile ușilor

Un accesoriu principal folosit în realizarea unei piese de mobilier îl reprezintă balamaua, aceasta fiind suportul de legătură între corpul de mobilă și ușa acestuia. Blum, top lider pe piața accesoriilor de mobilier din sud-estul Europei, pune un accent deosebit pe fiabilitatea și anduranța în timp a balamalelor produse oferind, prin intermediul distribuitorilor, garanție pe viață.


Blaturile de bucătărie

Continuăm discuția noastră despre mobilierul de bucătărie și, mai precis, despre blaturile de bucătărie. Alegerea este destul de dificilă, la momentul de față exista zeci de materiale, sute de modele și mii de opțiuni. Totuși, unele opțiuni sunt mult mai populare decât altele. Spre exemplu, în țara noastră cele mai populare sunt blaturile laminate, blaturile de lemn și blaturile de marmură. Ușor de întreținut și de curățat, acestea au un cost bun și sunt relativ ușor de montat.


Totul despre mobila de bucatarie

Din motive foarte întemeiate, mobila de bucătărie se bucură de o foarte mare căutare pe piața mobilierului. Deoarece aici ne petrecem foarte mult timp bucătăria si, implicit, mobila de bucătărie trebuie să imbine armonios funcționalitatea dorită si un design deosebit, să ne faca să ne relaxam pe deplin și să ne simțim acasă.

De-a lungul următoarelor articole ne dorim să vă oferim o idee cât mai clară asupra mobilierului de bucătărie – materialele de construcție folosite, accesorii, culori, finisaje și, totodată, serviciile oferite de KubikForm.


Str Mihail Sadoveanu 18
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri