KUBIK FORM

Termeni și condiții

Cum comand

KubiKForm.ro pune la dispoziția clienților următoarele modalități de achiziționare a produselor sale:

COMANDĂ TELEFONICĂ – o comandă se poate lansa în orice moment prin telefon, un agent de vânzari preluând comanda produsului dorit și confirmând prețul acestuia și termenul de livrare.

COMANDĂ PRIN EMAIL – oricând puteți plasa o comanda în format electronic prin email la adresa dan@kubikform.ro specificând detalii cât mai complete cu privire la produsul dorit și a eventualelor specificații (materiale de construcție, accesorii, compartimentare, dimensiuni sau culori), împreună cu datele dvs. complete de contact (nume, adresă, telefon, adresă email).

COMANDĂ MOBILĂ PERSONALIZATĂ – solicitarea dvs. va fi preluată în cel mai scurt timp posibil de către un agent de vânzări, stabilind detaliile complete necesare întocmirii unei oferte personalizate de preț, adaptate dorintelor dvs. Ulterior, un consultant se va deplasa la locația dvs. pentru măsurarea spațiului și a stabilirii detaliilor finale, în vederea preluării comenzii.


Livrarea

Livrarea produselor comandate la KubiKform.ro este oferită în mod gratuit la valori ce depasesc 1000 RON, pentru Bucuresti și Județul Ilfov. Aceasta se face la adresa specificată de către Client în bonul de comandă, prin mașinile proprii. Produsele sunt parțial sau complet asamblate, în funcție de model și ambalate corespunzător pentru a putea fi transportate în siguranță.

Termenul de livrare al produselor diferă în funcție de disponibilitatea fiecărui produs. Vânzătorul se obligă să îi comunice Cumpărătorului termenul de execuție și livrare pentru produsele comandate, înainte de confirmarea finală a comenzii.

La livrare, produsele comandate și achitate vor fi însoțite de Certificatul de Garanție, de Factura Fiscală și schița de asamblare pentru produsele parțial asamblate și livrate prin curier (daca este cazul). Totodata, actele finale se pot trimite clientului și în format electronic, prin email.


Modalități de plată

Pentru produsele comandate KubiKForm.ro vă pune la dispoziție următoarele modalități de plată:

Transfer bancar – în contul de mai jos 
ING BANK RO39 INGB 0000 9999 1222 3858
Sucursala ING Office Tineretului

Card Bancar - card Bancar pentru produse existente în stoc, prin intermediul procesatorului de plăți ….in curând

Notă: Plata se va face în lei

Str Mihail Sadoveanu 18
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri