KUBIK FORM

Bateriile de bucătărie Guglielmi sunt produse fabricate integral în Italia, în urma unui control riguros al calității, de-a lungul tuturor fazelor producției. Garantăm pentru calitatea materialelor folosite în producerea bateriilor pentru bucătărie.

O baterie verticală cu monocomandă este ideală pentru o folosire facilă și rapidă a apei chiuvetei, în bucătărie. Trecerea de la apa caldă la cea rece se face printr-o simplă răsucire a mânerului robinetului, poziționat fie în partea superioară, fie în partea de jos, pe lateralul bateriei. Totodată, pipa este dotată cu un sistem de rotație, fluxul apei ajungând astfel în direcția dorită.

Elementele de fixare rigidizează riguros bateria de chiuvetă, etanșeitatea făcându-se complet, cu ajutorul garniturilor de cea mai înaltă calitate. Racordurile flexibile permit montarea la robineții de furnizare apă caldă / rece, din orice poziție, componente de 3/8”. Cu o greutate redusă, bateria de bucătărie este un produs indispensabil și trebuie să fie de cea mai bună calitate.

Baterie Verticală Dreaptă


Baterie Verticală Curbată


Baterie Verticală cu Braț


Baterie Verticală cu Duș ExtractibilStr Mihail Sadoveanu 18
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri