KUBIK FORM

Despre noi

KubikForm

Odată cu realizarea acestui site, misiunea noastră a fost să aducem un plus de confort si frumusețe în cadrul spațiilor pe care clienții noștrii doresc să le amenajeze. Respectând dorințele dumneavoastră și dând dovadă de flexibilitate în ceea ce privește abordarea proiectelor de executat, KubikForm pune accent permanent pe calitatea produselor și a serviciilor oferite.

Nu suntem la început de drum, avem peste 18 ani de experientă în realizarea de mobilier la comandă. Am trecut prin toate etapele - am creat piese mici (corpulețe, bucătării simple din Pal Melaminat, dulapuri, pat cu noptiere, comode), apoi elemente din ce în ce mai complicate (bucătării cu elemente complexe, adaptate la spații centrală, grinzi, guri vizitare) și din materiale de o calitate superioară (MDF Înfoliat și MDF Vopsit) cu închideri silențioase. Ne adaptăm dorințelor clientului și găsim soluții pentru orice problemă întâlnită. Chiar dacă, pentru moment, nu dispunem de un magazin de prezentare, deoarece dorim ca fiecare client să fie multumit și produsul executat să se ridice la nivelul așteptărilor, având o echipă de oameni pricepuți, creăm piese de mobilier personalizat, în funcție de design-ul dorit, materiale de construcție și accesorii solicitate, adaptate la spațiul dvs și în bugetul alocat proiectului.

Asigurăm in mod Gratuit servicii de consultanță, proiectare, măsurare a spațiului de amenajat, transport si montaj al produselor de mobilier. Dedicându-ne eforturile pentru a duce proiectul la bun sfarșit, mulțumirea fiecarui client reprezintă pentru noi un motiv de satisfacție. Apelați cu încredere la noi și vom găsi cele mai bune soluții de amenajare. Răspundem prompt solicitărilor dvs telefonice, pe mail sau whatsapp. Îmbunătățim în permanența site-ul cu produse noi, executate de noi, în trend cu cerințele dvs și domeniul de Lucrări executate. Nu ezitați să ne urmăriți pe Blog și pe canalul de YouTube.


Str Mihail Sadoveanu 18
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri